13 SEPTEMBER 2015 GEESTERSE MOLENDAG 

13 DECEMBER 2015 KERSTMARKT GEESTEREN 

In de maanden vóór de Kerstmarkt zijn Henk Damhuis en Henk Koorman, leden van de Vogelwerkgroep Geesteren, heel druk bezig geweest met het maken van diverse artikelen voor de markt.

Zij mochten bij Loohuis Schuttingen afvalhout ophalen. Hiervan zijn de mooiste dingen gezaagd, getimmerd en beschilderd. Kerstbomen met en zonder lichtjes, uiltjes, nestkastjes, voederhuisjes, en nog veel meer.


Voorgaande jaren schonk de Vogelwerkgroep een deel van de opbrengst van de Kerstmarkt aan een goed doel. In 2014 kreeg het Hospice in Geesteren een mooie bijdrage en in 2013 werd de Aloysius school in Geesteren verblijdt met een leuk bedrag voor de herinrichting van het schoolplein.

Ook dit jaar zijn de artikelen op de Kerstmarkt goed verkocht. Wij hebben opnieuw een goed doel met een bijdrage kunnen verblijden.

 

De STICHTING GROTE GEESTERSE MOLEN hebben wij maar liefst € 300 geschonken! 
Als Vogelwerkgroep willen wij nl. iets terug doen voor het jaarlijks kosteloos staan op de Molendag.  We kunnen dan  onze  producten verkopen en de jeugd nestkastjes laten timmeren, zodat zij wellicht meer interesse krijgen voor de natuur en in het bijzonder in vogels.

 

Ria Paus neemt als voorzitter van STICHTING GROTE GEESTERSE MOLEN op bijgaande foto de bijdrage van de Vogelwerkgroep in ontvangst van Theo Lohuis en Henk Koorman.